Galerij Het restaurant Het terras Sfeerbeelden Pär Zetterberg Kenny De Ketele en Gijs Van Hoecke wereldkampioen ploegkoers ! De gerechten ° Rosbief met een koude oestermousseline (eigen creatie) ° Carpaccio van inlands Rundvlees met Parmezaanse vlokken ° Vitello Tonnato ° Duo van kaas- & garnaalkroket ° Inlands Rundvlees op de lievelingswijze van de chef (zongedroogde tomaat, rozijn, dennenpitten en balsamico) ° Carpaccio van Sint-jakobsnootjes met bieslook ° Trio van Vitello Tonnato, rosbief met een koude oestermousseline, rundscarpaccio op de lievelingswijze van de chef. ° Grillade Suurplas (zalm,zeebarbeel, scampi) ° Sint-Jakobsnootjes met mousseline en prei ° Grillade Varkenscôte à l’os ° Grillade Kalkoenfilet ° Salade gerookte zalm, scampi & eendenleverpastei ° Oesters Marennes Fine des Claire (9) gegratineerd / prei & mousseline / champagne ° Garnaalkroket